ASOS Headquarters

ASOS is an online clothing website with a headquarters based in London. We were commissioned to complete a project for ASOS headquarters in 2015. It included walls, floors and joinery in a reclaimed style. The stairs were painted with street style artwork to compliment the reclaimed finish of the wood. The reclaimed wood floors were a light colour with warm undertones, which meant that they would be complementary to any pops of colour ASOS added to their interior, such as the green chairs or red street art. The wall was a mixture of dark and light reclaimed wood and made a beautiful feature in a cosy seating area.

We used two of our permanent reclaimed products for this project; Arles and Angers.

“Floors are stunning. A pleasure to deal with.” 

—  MRS B, RESIDENTIAL CLIENT

White and White London Contracts Limited . Unit 2 . Banters Lane Business Park . Main Road . Great Leighs . CM3 1QX