ASOS Headquarters

ASOS is an online clothing website with a headquarters based in London. We were commissioned to complete a project for ASOS headquarters in 2015. It included walls, floors and joinery in a reclaimed style. The three-storey staircase was a feature of the new office design, used to create a more connected and sociable environment throughout the headquarters. The reclaimed material of the stairs was complemented with street style art. This added a personal touch to the interior, representing the company's branding in design and fashion. The reclaimed wood floors were a light colour with warm undertones, which meant they would be complimentary to any pops of colour ASOS added to their interior, such as the green chairs or red street art. The wall was a mixture of dark and light reclaimed wood and made a beautiful feature in a cosy seating area.